dinsdag 6 mei 2014

pinksterbruid

Weer wat nieuws gemaakt, het pakket lentetrouw van atelier pop en plank. Ze horen te staan onder een bloemenboog maar die is nog in de maak. Daar moeten veel bloemetjes op dus dat is wel even wat werk. Ik heb zelf bedacht om een kraaltje op het bloemetje te doen, vond ik net wat leuker. De kleding is voor een groot deel zelf gevilt, altijd heerlijk om te doen. Nu snel bezig met pakket zoethoudertjes die horen hier nl. ook bij. en dan geloof ik nog een pakket maar dat moet ik even uitzoeken. De pakketten van pop en plank zijn mijn favoriet. Mooi materiaal, de beschrijving klopt altijd en mooi verpakt. Het enige probleem zijn de laarsjes, ik heb altijd koude handen en dan wil de bijenwas niet smelten. dus dat is een vast klusje voor mijn vriend. Hij weet gelukkig inmiddels niet beter.

De theetantes hebben ook een remake gehad. Ze hebben een hesje gekregen. Ik ben benieuwd wat de reacties hierop zijn tijdens de holy stitch.
De holy stitch is al over 3 weken. Dit is een tweejaarlijkse crafty market in de oude gevangenis de Blokhuispoort in Leeuwarden. Je hebt dan een eigen cel welke je kan inrichten als een eigen winkeltje. Altijd een hele uitdaging maar onwijs leuk om te doen. Het klantencontact is dan ook vrij intiem omdat je klant in je winkeltje komt en er zo hele leuke gesprekken ontstaan. Op vrijdag kan je meestal al inruimen wat ik dan ook doe. Eerst de cel schoonmaken en vooral de luchtverfrisser niet vergeten mee te nemen. Sommige cellen stinken nl. nogal. En op de bovenverdieping zijn er zelfs nog cellen waar de wc pot nog inhangt. Zo'n groot metalen ding. Op zaterdag 24 mei en zondag 25 mei is het zover en beide dagen ben in van 10.00 tot 18.00 te vinden in cel 016. Dat is beneden rechts in de hoek.

Wie weet tot dan.

Hendrickje Saskia  oftewel de froulju fan rembrandt