dinsdag 22 oktober 2013

sinterklaastafereel


Sinterklaas is nog lang niet in het land maar ik ben al tijden bezig met hem en zijn pieten. Dit tafereel heb ik inmiddels bedacht en gemaakt en bied ik ook aan in mijn web winkel. Ben je in 1 keer klaar. Inmiddels heb ik een tafel ingericht bij mijntafel in Sneek. Op het moment van inrichten was het erg druk in de winkel en dat voor een zondagmiddag. Het is erg leuk om dan de reacties te horen.  Er werd erg enthousiast op gereageerd. Nu maar hopen dat het ook verkoopt. Zondag ga ik weer even in de winkel kijken en zien of er ook wat verkocht is en het er nog zo mooi bij staat. Het aanstekelijke is dat je zelf ook wel weer aan de koop gaat. Er staat momenteel iemand met quiltlapjes en dan word ik weer enthousiast. Het zijn lapjes van 50 bij 50 en veelal met kerstafbeeldingen. En laat ik nu net op zoek zijn naar wat kerststofjes om popjes van te maken. De hersenen maken alweer overuren wat ik er allemaal van kan maken. Nu de tijd nog om dat te gaan doen. Eerst bezig de bestellingen en de voorbereidingen van de herfst markt op de Michaelschool in Leeuwarden en de diezijn leuk markt op 3 november in Groningen. zie op www.diezijn-leuk.nl voor de deelnemers. Jullie lezen het al tijd te kort.Maar het is onwijs leuk om mee bezig te zijn en geeft mij veel energie.

Tussendoor ook nog bezig met het huiswerk van quiltles, een illusie. Ik vind dit best moeilijk want ik zie het niet goed en voor mijn gevoel is het een wirwar van lapjes. Maar volgens mijn mede cursisten begint het al wel te lijken en zit er wel diepte in. En inderdaad het valt nu veel beter op nu ik het op een blauwe ondergrond heb gedaan. Dit is gewoon een lap waar ik het nu op doe , niet een definitieve lap.


Foto 1 is bij mijntafel. Mijn nieuwe pietenpakhuis, gekocht bij een soort kringloop winkel in Dokkum. Ik ben er helemaal blij mee met al die deurtjes.