donderdag 8 augustus 2013

nieuwe popjes

De laatste tijd heb ik niet stil gezeten maar ben druk bezig geweest om mijn voorraad pakketten wat kleiner te maken en dat is gelukt. Zo heb ik eerst de 3 bloemenpeuters van atelier pop en plank gemaakt. Zie hieronder het resultaat.

De gele is de narcispeuter. Ik heb ook de grotere varianten van deze serie dus die kunnen volgend voorjaar mooi bij elkaar staan.
Dan de krokuspeuter. Hier moest ik wel een lapje voor vilten voor het jurkje maar dat was zo klaar. Dan de sneeuwklokpeuter. Deze vind ik zelf het mooiste geworden. Sneeuwklokjes vind ik dan ook erg mooie bloemen die helaas nooit in mijn tuin bloeien.
Deze drie pakketten had ik op de kop getikt via marktplaats. Daarna ben ik bezig geweest met zomermiddag, dit was een groter popje en ook meer werk.
Ook dit popje  is erg mooi geworden. Ondertussen heb ik de lappen gevilt voor de paddenstoeldame die ik ga maken. Dit heb ik  afgelopen week buiten gedaan want met water en zeep kliederen is meer een buitenactiviteit. Nu de lappen klaar zijn ga ik bezig met het hoofd en de ondergrond en dan aankleden. Maar ook ben ik alweer bezig met nog twee popjes waarvan ik dit weekend het resultaat kan laten zien. Hier moest ik ook voor vilten. Al met al dus even druk bezig met mooie popjes. Zo slinkt de voorraad ook weer wat en kan ik binnenkort weer wat nieuws aanschaffen.