zondag 12 mei 2013

holy stitch

Het duurt niet meer lang en dan is er weer de Holy Stitch. Het twee daagse crafty evenement in de voormalige gevangenis/Huis van Bewaring de Blokhuispoort in Leeuwarden. Twee dagen lang mag ik een cel vullen met mijn creatieve uitspattingen. Dus druk bezig met theetantes, bonbons, slaapklazen en wat weet ik al niet meer. Maar ook bezig om een grote uitverkoop  houden. Dus alle oude pakketten, popjes en producten die verdwijnen uit de winkel afprijzen. Ik heb inmiddels een badje (een kinderbadje) vol met zakjes met leuke popjes etc. die nu voor een koopje weg gaan. Dus als u komt kunt u u slag slaan.

Ik sta dit keer in een cel die voor mij onbekend is dus weet niet hoe indeling is. Elke cel ziet er nl. anders uit. Er zijn zelfs nog cellen waarr de wc er nog in zit. Nu hebben kort geleden nog zo'n 80 "vrijwillige boeven" zich 24 uur lang laten opsluiten in "onze "cellen. Dit was voor een goed doel en men zat per twee man/vrouw in een cel. Dus op de vrijdag eerst maar eens flink poetsen om de cel weer wat spik en span te krijgen. En dan de cel alvast wat aankleden zodat er op zaterdag niet veel meer hoeft te gebeuren. Een hele onderneming maar met de nodige hulpkrachten moet dit vast wel lukken.

Dus wie weet zie ik u op zaterdag 25 of zondag 26 mei in de blokhuispoort. Beide dagen is het van 10.00 tot 18.00. U kunt mij vinden in cel 013 (hopelijk dit keer een geluksgetal) en dat is beneden helemaal rechts in de hoek. Maar u kunt mij ook altijd herkennen aan de banner en natuurlijk mijn kleurige popjes.

Wie weet tot dan....