dinsdag 2 april 2013

lentefee

Eindelijk is het gelukt om een foto te uploaden. Dit is een bloemenkrans met fee erin. Ik maak tegenwoordig de feeën kleiner zodat ze beter in de krans passen. Het is soms wat uitvinden wat lukt en wat niet. Nu ik weet hoe het gaat met de foto's maar snel een nieuwe maken. Het staat erg leuk op mijn mooie bloemenbehang. Ik heb een nisje in de gang waar deze foto is gemaakt.
Dit is een foto van de sprookjesfee die ik tegenwoordig maak. Met al die mooie sprookjeswol die er tegenwoordig is kun je mooie dingen maken. Beide zijn te vinden op de markt van zondag in Groningen. Van 11.00 tot 17.00 ben ik daar te vinden op de vismarkt bij diezijn leuk. Een grote handgemaakt markt met mooie producten. Nu maar hopen op wat mooier weer. Als het maar droog is en niet te hard waait, dan waaien al mijn popjes weg. Koud zal het zeker zijn. Maar dat is het wel vaker als ik naar Groningen afreis. Straks weer druk bezig met de bonbons/petit fours.

Wie weet tot ziens op de markt komende zondag, het is dan koopzondag dus genoeg te doen.

Gelukkig komen er wat krokussen naar boven, vooral op de plekken waar de zon schijnt. Eindelijk... deze foto is van een paar jaar terug. De zomertijd is ingegaan dus op naar de zon en echte lente.

hendrickje Saskia