woensdag 26 december 2012

Sinterkerst

Allereerst wens ik jullie nog een fijne 2de kerstdag. Een dag die je met je geliefden kan doorbrengen maar vaak is de 2de kerstdag de dag voor de woonboulevard, supervlooi of wat anders. Ik zal vanmiddag
 -eindelijk- eens in de kerk vlakbij kijken want die is open omdat er kerststallen staan. Dus daar vanmiddag eens kijken.Daarna lekker aan de kerstfilm en lekker eten.

Maar sinterkerst. Nu ik had nog steeds niet mijn mooie zwarte pieten wandkleed op mijn blog geplaatst. Het bleef er steeds bij en doordat ik niet zo fit was bleef het bloggen er ook steeds bij. Dus hierbij, mijn pietenwandkleed.
Ik had de lijst al eens gekocht en het wandkleed moest daar in gemaakt worden. Misschien dat ik er volgend jaar nog wat pietjes bij maak. Het werkt nl. niet om in de zomer met pieten bezig te zijn dus dat moet dan allemaal ook nog in november. Hij is erg leuk geworden vind ik zelf, wel zo als ik in mijn hoofd had bedacht.

Inmiddels ook bezig met kerstpopjes en heb er al 2 af. Die foto's volgen nog. Ik ben bezig om de voorraad pakketjes die ik heb ook eens af te maken. Moet lukken lijkt mij. En dan eerst maar eens afmaken voordat ik weer nieuwe koop.

nu nog een fijne kerstdag

hendrickje Saskia