maandag 10 december 2012

kerstversiering

Afgelopen vrijdag mijn huis omgetoverd in de kerstsfeer. Het was wel even veel werk maar dat komt omdat ik ook zoveel leuke dingen heb. Ik heb mijn kerststal nog niet te voorschijn gehaald want ik weet even niet waar die nu nog moet staan. Hieronder een impressie van mijn mooi gestylde kersthuis.

Deze popjes niet zelf gemaakt maar eens gekocht. Ze staan erg mooi in de vitrine kast en 's avonds gaan de lampjes aan. De intra tuin is er niks bij...grapje.
En wat vind je van het kerstdorp op de onderste plank? Mijn moeder had eentje gekocht en toen ik het zag was ik ook gelijk verkocht. Vond hem erg leuk. Misschien dat hij nog ergens anders komt te staan en dan wat hoger en popjes ervoor. Maar eerst zo maar even genieten van de vitrinekast.


Dit straatje was ook erg leuk met de sinterklaas maar kan nu weer dienst doen. Deze kerstboom en kerstkoor wel zelf gemaakt. In de loop der jaren bouw je heel wat op qua popjes en toe behoren.
En laatst but not least de kerstboom. Zie dat je de kerstengel nu niet goed ziet, dus later nog maar eens een foto. de gebreide ballen vorig jaar gekocht toen het zo'n hype was.

Nu maar heerlijk genieten van alle gezelligheid en alle lichtjes.

Hendrickje Saskia