donderdag 7 juni 2012

herfstmandala

Nu het was heel wat werk maar hij is dan nu toch echt af, de herfstmandala. Het is wel jammer dat je de spinnenwebben niet goed ziet van veraf. Je ziet de glinstering van de kraaltjes maar niet echt het web. Misschien had ik het met een dubbele draad zilver moeten doen.


nu heb ik een zomer mandala, herfst en een kerst. Nu nog eens die van de lente gaan maken. Ze hangen mooi boven mijn vitrine kast en veranderen dus mee met de seizoenen. Zo is mijn huis dus ook nooit gelijk want het veranderd steeds.

Ben inmiddels ook bezig met een nieuw soort popje welke een zelf gevilt rokje krijgt. Nu er zijn bijna twee af en er volgen nog meer. Moet toch steeds wel wat nieuws verzinnen. Idee├źn zijn er genoeg maar kan niet alles tegelijk doen. Heb ook nog mijn huiswerk van quilten liggen. heb nu eindelijk een quiltring dus kan nu bezig met doorpitten. Maar ja de ring is groot dus zal dus ook, tijdelijk, een stuk stof er aan moeten naaien omdat het anders niet kan. Verder op zoek naar leuke stofjes voor de cursus na de zomer.

Genoeg dus om te doen.