zondag 13 mei 2012

herfstmandala

Het is gelukkig nog lang geen herfst maar ik ben wel bezig met mijn herfstmandala. Er zit  veel werk in en aangezien ik nu lekker op vakantie ben is dat een mooi werkje. De voorbereidingen al thuis gedaan nl. al het knipwerk en de rand vast festonneren en doorstikken. Maar je ziet nu dat het iets met herfst word. Op marktplaats zag ik eens het pakket staan en er op die manier dus goedkoop aan gekomen. Ik heb al een zomermandala met een zonnebloem en eentje voor de kerst. Ze zijn ontworpen door atelier lindelicht en er zijn nog meer variaties.
Eigenlijk zou ik ook bezig met mijn quiltwerk maar doordat ik nog geen quiltring heb is het toch scheef gegaan met het doorpitten. Dus nu weer op zoek naar een quiltring maar die dingen zijn niet echt goedkoop en soms kun je heel erg moeilijk doen over iets en ik geloof dat die quiltring momenteel zo'n dingetje is. Hij zal er vast wel komen nu ik zelf ook wel zie dat het doorpitten nu niet mooi word.
Het idee met de hartjes is wel erg leuk en ik wil aan de achterkant iets maken zodat ik hem kan ophangen. Nu zodra er een quiltring is kan ik er mee verder want ik heb niks aan een quilt die scheef is.

word vervolgt.......

Hendrickje saskia