zondag 15 april 2012

paashazen

De Pasen is alweer een week voorbij maar de paashazen zitten nog in de gang. Deze week zal ik ze verruilen voor iets wat meer bij deze tijd past. Maar ik wil jullie de foto niet onthouden. Vorig jaar heb ik deze gemaakt marie Patisserie (zal het vast fout schrijven) van atelier Jit Design. Marieke, mijn zusje, vond haar heel mooi maar groter zou die mooier zijn. Dus afgelopen jaar het patroon vergroot op 150 % en heb ik de haas van de 2de foto gemaakt. En omdat ik ze meenam naar de marken vlak voor Pasen ze een paasei in de poten gegeven, vond ik wel zo leuk.Nu op beide markten heeft niemand er naar gekeken en heb ik beide , ik had er nog eentje gemaakt, nog.
Zo heb ik inmiddels een hele familie paashaas, wel zo leuk. Misschien maak ik ze volgend jaar nog wel een slag groter. In de tuin staan nu de blauwe druifjes die ik een poos gelden heb geplant. Het ziet er heel snoezig uit.

Dus deze foto wilde jullie niet onthouden. Ik heb niet zoveel tuin. Wel achter op mijn plaatsje veel potten met planten erin staan maar voor maar een klein stukje en wat vooral favoriet is bij de vele katten. Van alles al geprobeerd om ze weg te krijgen maar helaas zonder succes. Nu lezers een hele fijne zondag toegewenst en tot een andere keer. Zal dan eens wat meer vertellen over mijn quiltlessen.

hendrickje