maandag 2 april 2012

markten

Afgelopen weekend weer markten gehad, dus hier maar wat foto's plaatsen. Op zaterdag stond ik op de lentemarkt van de vrije school in Leeuwarden. Een erg gezellige markt met veel vrolijke kinderen en moeders en vaders. De kinderen hadden een strippenkaart waarop ze workshops konden volgen variërend van iets vilten tot bloemetje maken van wc papier. In de klaslokalen en aula stonden de standhouders. De markt is vrij kort maar wel onwijs gezellig. Je bent vaak nog langer bezig om het gezellig in te richten. En met de nieuwe decoratie materialen lukte dit aardig. Het oogde rustig en gezellig. Oordeel zelf.

Op zondag de diezijn leuk markt in Groningen. En jawel steeds als de markt er is, is er een weersverandering. En ook dit keer weer een hele koude dag met harde wind. Het was nog kouder dan in november. Wat had het toch leuk geweest als het lentezonnetje zich wat vaker had laten zien maar helaas. Ook dit was een zeer geslaagde dag. Het is al super om op zondagochtend zo het centrum van Groningen in te rijden en midden op de vismarkt uit te komen. Je auto stallen is daarna wel een probleem met al dat eenrichtingsverkeer maar ik geloof dat ik nu de route weet voor de parkeerplekken. Dit maar snel noteren anders weet ik het in november niet meer. Weer veel complimenten gekregen en dat is toch waar je het voor doet. Dat de kopers je koopwaar waarderen en het mooi vind. Eentje sprong er echt uit maar daarover morgen meer, dan heb ik hoop ik meer gegevens nl..
De foto is helaas wat donker maar dat komt door het donkere kleed wat we achter de kraam hadden. Dat is echt wel nodig om het wat uit te houden met de wind. Anders was alles ook steeds weggewaaid.


Hier nog een foto van de theetantes die ik afgelopen tijd had gemaakt. In Groningen was er ook een klant die haar bestelde theetantes heeft opgehaald. Gemaakt naar haar wensen en ideeën en dat is erg leuk om te doen. Samen tot een mooi resultaat komen en gelukkig is internet en de mail daarbij een uitkomst .Afstand is dan geen probleem want foto's kun je zo heen en weer zenden.Nu eerst weer alles op orde maken en de voorraad up to date maken.

Hendrickje