dinsdag 27 september 2011

geduld....

Hallo lezers,

Heb ik tijden een weblog gehad wat goed werkte totdat men bedacht dat er iets vernieuwd/veranderd moest worden. Nu dit duurt al meer dan een maand en in al die tijd kan ik niks bloggen of foto's plaatsen. Daarom mij maar aangemeld bij blogspot. Het geduld raakt wat op. Erg jammer want ik had al veel geblogd en foto's geplaatst. Dus nu maar opnieuw weer bezig, inrichten etc. etc. Niet mijn sterkste kant maar ja met veel proberen moet het vast lukken.

Nu heb ik sinds kort een eigen website www.defrouljufanrembrandt.nl
graag had ik dit nieuws de wereld ingebracht via mijn blog, maar helaas. Bij deze zal ik maar vast wat foto's plaatsen zodat het niet zo leeg is. Zie hier 3 popjes gemaakt naar het boekje, een heel jaar rond van Mieke Stender. Een begrip in viltland. Voor elke maand staat er een nieuw popje in. zie hier de klaproos van juli, de korenbloem van augustus en lampion van september.
En dit zijn de pompoentjes van november. De popjes van oktober zijn net op de foto gezet dus kunnen morgen mooi op mijn blog gezet worden. Zijn ze niet schattig ? Nu zal nog wat bezig met inrichten van mijn blog en dan kan ie de lucht in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Het zou leuk zijn als u een reactie achter laat. Hendrickje